De verkoop van
Complex JOLIE

Complex JOLIE

Midden in het gezellige centrum van Rijssen, aan de Haarstraat 14 worden zes appartementen en een penthouse gerealiseerd. Deze mooie en moderne appartementen, in het gebouw waar eerder de ABN-Amro was gevestigd, worden van alle gemakken voorzien. Het pand is ontworpen door de architect Reitsema en Partners. De appartementen worden ontwikkeld door Ballast en Slagman onroerend goed in opdracht van MBP vastgoed B.V. welke allen gevestigd zijn in Rijssen. In de commerciële ruimte op de begane grond zal damesmodezaak Jolie Women zich vestigen. Lees op deze website alle informatie over de appartementen en het penthouse (volgt snel). Heeft u interesse in een van de appartementen, schrijf u dan in via deze link.

Prachtige locatie

Midden in het gezellige centrum van Rijssen.

Nieuwbouw

De appartementen worden volledig nieuw en duurzaam gebouwd.

Modern ontwerp

Volledig op basis van de nieuwste ontwikkelingen én trends.

De appartementen

Er worden in totaal zes appartementen en een penthouse ontwikkeld, drie appartementen op de eerste verdieping, drie op de tweede verdieping en het penthouse op de bovenste etage. De appartementen worden duurzaam gebouwd conform de laatste eisen. Dankzij de liftvoorziening zijn de appartementen levensloopbestendig. Het is een prachtige centrale locatie om van uw oude (of jonge) dag te genieten. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en een berging.

De oplevering van de appartementen zal naar verwachting in december 2021 plaatsvinden. Hierna volgen een aantal impressies en de link naar de informatie van de appartementen

Impressies

Woonkamer

Badkamer

Slaapkamer

Gang

Het penthouse

Alvast een kleine impressie:

Woonkamer & eethoek

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Duurzaamheid

Het complex wordt een energiezuinig gebouw en wordt op een milieuvriendelijke en duurzame wijze gebouwd.

Het gebouw wordt voorzien van zonnepanelen waardoor de energielasten minimaal zijn.

Meer weten over Daan Makelaars?