Duurzaamheidsrapport

Een duurzaamheidsrapport voor jouw woning!

Duurzaamheid is een ‘hot topic’ en als duurzame makelaar adviseren wij jou graag. Daarom maken wij samen met Bestisol Isolatie een duurzaamheidsrapport voor jou als de woning een lager energielabel heeft dan D. 

Wanneer je bij ons een woning koopt kunnen wij zo rapport opstellen. Met het rapport weet jij precies wat er mogelijk is voor het verduurzamen van jouw woning. Zo stel je potentiële woningkopers op de hoogte en ben je transparant over de verwachte kosten voor de verbouwing.

Vraag en antwoord

Wat is een duurzaamheidsrapport?

Het rapport geeft een indicatie van de kosten om de woning te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met Bestisol Isolatie. Bestisol maakt bij jou thuis een prijs van de verwachte kosten om te isoleren en hoeveel geld je terug kan krijgen van de overheid.

Waarom maken wij zo rapport

Veel mensen denken dat isoleren en verduurzamen veel geld kost, dit valt met de huidige subsidies en technieken erg mee. CV ketels waren vroeger de grootste kostenpost en tegenwoordig heb je met € 1000,- een nieuwe ketel.

Wanneer maken wij het rapport?

Wij maken een rapport als de woning een lager energielabel heeft dan D. Dan zijn er voldoende punten waarop je moet verduurzamen.

Wat zijn de voordelen van een duurzaamheidsrapport

Met het rapport willen we mensen een totaalbeeld geven van wat er mogelijk is. Zo stel je mensen op de hoogte en ben je transparant over de verwachte kosten voor de verbouwing.

Tip!

Bij het investeren in duurzaamheid weet je nooit zeker of je de geïnvesteerde bedragen weer uit de woning krijgt. Dit is afhankelijk van je hypotheek en het verbruik. Daarom raden wij het aan om alleen te investeren in duurzaamheid wanneer je hier zelf van wil profiteren en niet voor het verkopen van je woning.

Duurzaamheidsrapport

Neem contact op voor meer informatie

Chat openen
Heb je een vraag?