Jouw huis, Jouw thuis

Dé column om van jouw huis een thuis te maken.

Lokale ondernemers geven tips over de inrichting of indeling voor jouw huis. Zodat je zelf aan de slag kunt met het maken van een thuis.

Jouw thuis

Als je jouw droomwoning hebt, of hebt gevonden, wil je zo snel mogelijk aan de slag om van jouw huis een thuis te maken. Daarom hebben we een aantal lokale ondernemers gevraagd: “Hoe maak je van een huis, een thuis?”. Daar wisten ze wel antwoord op!

Ze hebben voor jou een aantal tips opgesteld, zodat je direct aan de slag kunt. Heb je nog vragen, aarzel niet om het ze te vragen!

Jouw huis, een thuis

In de serie jouw huis een thuis, laten wij jou elke keer een aantal huidige trends zien. Hiermee kun jij inspiratie opdoen en van jouw huis een thuis maken. Alle trends van dit moment laten we voorbij komen. 

Zo zijn houttinten en aardse, rustige kleuren dit jaar echt een trend. Maar ook krijg je inzicht in verschillende materialen en accessoires waarbij je jouw interieur direct kunt opleuken!

Column Annemarie Wonen

Meubels, héél veel accessoires, verlichting, gordijnen, kleden, vloeren, raambekleding: bij Anne-Marie Wonen aan de Dorpsstraat in Holten vind je álles voor de inrichting van jouw huis. Stap je er binnen, dan krijg je een warm welkom van Anne-Marie Schuppert en haar team. Met man Teun creëerde zij in het Twentse dorp Holten een droomwinkel waar bezoekers uit het hele land inspiratie opdoen.

Annemarie geeft 6 handige tips om van jouw huis een écht thuis te maken

Annemarie
Ter Harmsel

Kachelspeciaalzaak W.A. Ter Harmsel

Vuur is warm en gezellig. Het is magisch om de dansende vlammen in het vuur te bekijken en er gaat niets boven een gezellig haardvuur als je thuis een gastvrije en gezellig sfeer wilt creëren. Wij zijn Karin en Wichard Ter Harmsel van Kachel speciaalzaak Ter Harmsel en Zn. Een écht familiebedrijf dat al meer dan 95 jaar bestaat.

We hebben onze jarenlange kennis gebundeld en hebben zes concrete situaties voor je in kaart gebracht, want voor iedereen is er een kachel mogelijk. Want wie wil er nu niet genieten van een mooi vuurtje?

Column Caza

Van je huis een Jouw thuis maken, dat begint natuurlijk bij de basis: materialen kiezen voor je keuken, de vloer en de badkamer. En laat ik jou daar nu goed bij kunnen helpen. Ik ben Theun Brandriet en ben verkoopadviseur bij Caza. Ik help mensen dagelijks bij het creëren van sfeer in huis door advies te geven over materialen voor keukens, vloeren en badkamers. Hoe we samen tot de juiste keuze komen? Ik geef je graag wat tips!

Caza
Lotte Karlijn

Column Lotte Karlijn

Tegenwoordig zijn we steeds meer op zoek naar het principe van een huis een thuis maken. Wanneer is het jouw huis en wanneer is het jouw thuis? Afgelopen februari studeerde ik af als interieurontwerpster aan de Jan des Bouvrie Academie. Met een paar simpele tips help ik je met het creëren van jouw thuis. 

Mijn naam is Karlijn Nijveld en ik ben startende ondernemer van het label Lotte Karlijn. De eerste muurtekening is geboren op mijn slaapkamermuur. Hier is mijn passie begonnen en nu wil ik jouw persoonlijke verhaal op de muur zetten!

Column Seets

Wanneer je van plan bent een nieuwe woning te kopen of je huidige woning wilt verbouwen. Dan is het voor soms best lastig om door een oud, bestaand interieur heen te kijken, daar proberen wij je mee te helpen. Ik ben Bert Alferink, van Seets B.V en wij maken van jouw Huis jouw Thuis.

Seets is een kleinschalig interieurbouwbedrijf met enthousiaste vakmensen. Met veel passie en liefde voor ons vak en de jarenlange ervaring, gaan wij geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van een luxe woonkeuken of een volledige luxe inrichting van een woning, kantoor of een winkel. Wil je zelf aan de slag met je interieur? Gebruik dan deze zeven tips.

Column Told You So

Het kopen van je droomhuis is een afspiegeling van al je persoonlijke wensen: de plek, de vorm en je leefruimte binnen. Mijn naam is Sharon de Jager van de conceptstore TOLD YOU SO. TOLD YOU SO, is de conceptstore van She’s Different, aan de Elsenerstraat 8a in Rijssen, biedt inspirerende items op het gebied van inrichting en aankleding die jouw eigen gezellige kamers een extra boost geven.

Wil je ook een column schrijven? Vul dan dit formulier in!

Chat openen
Heb je een vraag?