Alles omtrent jouw woning, bij ons geregeld!

Onze partners van Mijn Financieel Advies voorzien onze klanten van het beste financiële advies. Zij zijn hét adres voor de meest geschikte hypotheek en de beste verzekeringen. Ze plannen graag een keer een vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden voor je uit te zoeken. 

Marcel Kool

Hoi, ik ben Marcel en ik ben de hypotheekadviseur van Mijn Financieel Advies. Ik werk al jaren in deze branche en ik ben ook (deels) eigenaar van Mijn Financieel Advies en Daan Makelaars samen met Daan. 

Mijn doel is om de beste hypotheek af te sluiten voor iedere klant in elke situatie. Dit is soms een zoektocht, maar ik ga altijd voor het beste resultaat.

Annerieke van Zwieten

De kans is groot dat je contact hebt met mij over jouw hypotheek. Ik ben verantwoordelijk voor de backoffice van de hypotheken. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en bewaak de termijnen. Al ruim 16 jaar werk ik voor dit kantoor en doe dat met heel veel plezier.

Ik ben ook assistent-makelaar, dus er bestaat een kans dat je mij bij een bezichtiging tegenkomt. 

Amber Vos

Naast mijn bedrijf Eigenwijz (marketingbureau) ben ik ook bij mijn ‘roots’ gebleven, namelijk de verzekeringen. Mijn ouders hebben altijd een verzekeringskantoor gehad (RAB Rijssen), dus het is mij letterlijk met de paplepel ingegeven. 

Ik vind het erg fijn om naast mijn creatieve werkzaamheden als marketeer terug te vallen op mijn basis. Het is fijn om me volledig te verdiepen in polisvoorwaarden, premies en het inschatten van risico’s! 

Neem contact met ons op

0548 722 044

Elke werkdag van 08:30 tot 17:30