Partners

Alles onder één dak, wel zo handig!

Wij helpen u graag zo volledig mogelijk en geloven in het 'alles onder één dak' principe. Of het nu gaat om een verbouwing, het kopen van een andere of een eerste woning, het starten van een eigen onderneming, het aflossen op uw huidige hypotheek of een andere scenario. U kunt altijd bij ons terecht aangezien wij nauw samenwerken met Mijn Financieel Advies en Krake Adviesbureau.

Mijn Financieel Advies is een professioneel en onafhankelijk advieskantoor welke voornamelijk actief is op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Vanuit onze visie op hypotheekbemiddeling, verzekeringsadvies en verwante financiële zaken hechten wij er waarde aan om onze relaties van A tot Z te begeleiden. De manier waarop wij dit doen is onderscheidend en dit lichten wij graag toe in een vrijblijvend adviesgesprek. 

Heeft u behoefte aan eerlijk bedrijfsadvies tegen een scherp tarief? Hans Krake van Krake Adviesbureau helpt u graag met al uw vragen en kan u volledig ontzorgen op het gebied van bedrijfsadministraties en fiscaal advies. 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring