Taxaties

Een professionele taxatie nodig in Rijssen of omgeving?
Wij werken snel en betrouwbaar.

Wilt u een woning kopen of heeft u een woning gekocht in Rijssen of omgeving en heeft u snel een gevalideerd taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op. Doordat wij zijn aangesloten bij het NWWI kunt u rekenen op een betrouwbare taxatie welke gevalideerd wordt door een erkend instituut.

Banken en andere hypotheekverstrekkers accepteren onze taxaties als basis voor hun beslissing om wel of geen hypotheek te verstrekken. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt taxeren wij uw woning deskundig, snel en tegen een vriendelijk tarief. 

Wij zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
Schakel voor uw taxatieopdracht altijd een Register Taxateur in. Wanneer u op verzoek van de bank een taxatie laat uitvoeren, is dat sowieso een vereiste. Banken willen er namelijk zeker van zijn dat een gekwalificeerd taxateur de taxatie uitvoert.

Bij een taxatie letten wij onder andere op de staat van onderhoud, inhoud en oppervlakte, de constructie, de gebruikte materialen en de kwaliteit ervan, mate van isolatie en energiezuinigheid, verplichtingen en rechten, (zoals overpad en erfpacht) en de ligging en omgeving. Ook verrichten wij kadastraal onderzoek, onderzoeken we het bestemmingsplan en houden we rekening met de huidige marktsituatie. Alle bevindingen worden vastgelegd in het taxatierapport.   

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring