De Trompstraat 6

Wonen in een groene omgeving

Én in een woonwijk

Deze woning biedt het beste van twee werelden. Je woont in een groene omgeving, maar toch in de woonwijk Lenfert en omgeving. Je bent met een paar minuten in hartje Rijssen en net zo snel bij het Kasteel De Oosterhof en haar groene long. Vanuit de woonkamer heb je een vrij uitzicht over het grasveld. De huidige eigenaren wonen al ruim 20 jaar met veel plezier in deze ruime woning. Gegarandeerd woonplezier!

De perfecte gezinswoning

Fijn en degelijk gebouwd

De trompstraat is een perfecte gezinswoning. De twee-onder-een-kap heeft veel ruimte met een praktische indeling. Zo heeft deze woning onder andere vijf (!) ruime slaapkamers, een royale woonkamer en mooie garage / berging. Bovendien beschik je over een eigen oprit. 

Naast dat de woning degelijk is, is deze ook duurzaam. Er is dubbele beglazing, dak- en muurisolatie, dat is weer goed voor de energierekening!

Een woning met veel potentie

Met een geweldige basis

De woning is in no-time in de huidige trend te maken. De ruimtes zijn praktisch en goed, de woning is voorzien van een schuifpui, een uitbouw met daarin de keuken met ontbijtbar. Ook is er een bijkeuken met toegang tot de berging. De grootste uitgaven zijn al gedaan, met een aantal kleine aanpassingen maak jij deze woning helemaal in jouw eigen stijl. 

De tuin is praktisch ingericht en onderhoudsvriendelijk. Op het balkon kun je tot laat van de zon genieten of de was laten drogen, zonder dat het in het zicht hangt. 

Een woning met veel voordelen!

  • Groen wonen én dicht bij het centrum. 
  • Twee linker handen? Geen probleem, met een likje verf kom je heel ver!
  • Goed onderhouden én onderhoudsvriendelijk. Op korte termijn dus weinig kosten. 
  • Met maar liefst vijf slaapkamers, een perfecte gezinswoning. 
  • Veel opbergruimte dankzij een bijkeuken én inpandige berging. 
  • Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats. 

Wil je alle details over deze woning? Bekijk de woning dan hier: 

Ben jij enthousiast?

Plan dan een bezichtiging in!