Verkoop

Huis verkopen in Rijssen? Wij regelen het snél en goed.

Wilt u uw huis verkopen in Rijssen en omgeving, dan doen wij dat graag voor u. Wij zijn aangesloten bij de NVM en dit betekent dat we een deskundige en betrouwbare partij zijn waar u op professionele begeleiding kunt rekenen. 

Onze kracht is de snelheid waarmee we voor u aan de slag gaan. En natuurlijk de verkoopresultaten die we boeken. Afgelopen jaar hebben we circa 30% van het totaal aan verkochte woningen in Rijssen verkocht. Dat is het resultaat van onze persoonlijke en deskundige aanpak. We genieten van ons werk, iedere dag. Daarom zetten we graag een stapje extra. Zo werken we op basis van no cure, no pay, oftewel, geen verkoop geen kosten.  

Wij kennen de woningmarkt als geen ander en hebben een groot netwerk in Rijssen. Onze kennis en ons netwerk zetten wij graag voor u in. Zo realiseren wij uw wensen: een snelle verkoop, een goede prijs en vooral een tevreden gevoel.

In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen wij graag samen met u wat u van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij u en de verkoop van uw woning past. Benieuwd hoe onze klanten onze diensten ervaren? Lees wat onze klanten zeggen over Daan Makelaars.

 

 

Vrijblijvende waardebepaling

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring