Pastoor Petersstraat 57

Ruime tweekapper

Aan de rand van het buitengebied van Rijssen

Even je hoofd leegmaken na een drukke werkdag was nog nooit zo makkelijk. Je stapt de deur uit en één straat verder loop je al in het buitengebied van Rijssen!

Niet alleen de natuur maar ook diverse scholen zoals de basisschool Constantijn, de Ronde Maat en supermarkt de Plus zijn binnen enkele minuten fietsen te bereiken. In de woning zijn vier slaapkamers, een aparte woonkeuken en een ruime woonkamer te vinden. Genoeg ruimte voor het hele gezin dus!

pastoor peterstraat
gezinswoning

Een mooie gezinswoning

Met goede isolatievoorzieningen

Met een perceel van 225 m2 is deze tweekapper een perfecte gezinswoning. De 4 slaapkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen, waarvan 3 op de eerste verdieping en een extra slaapkamer met vaste kastenwand op de tweede verdieping. Verder vind je in de badkamer een toilet, douche en een wastafel en is er voldoende berging- en stookruimte.

gezinswoning
gezinswoning

Gelegen op het zuiden

Met een aparte woonkeuken en carport

De woning heeft een ruime woonkamer en via een stoere schuifdeur bereik je de aparte woonkeuken. Deze woonkeuken heeft een inbouwkeuken en ruimte voor een zespersoons eettafel. Verder is deze voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en voldoende kastruimte.

De aangrenzende bijkeuken kun je bijvoorbeeld als wasruimte gebruiken en de tuin uitbreiden met een terras. Dit is geen overbodige luxe met een zonnige ligging vanuit het zuiden!

woonkeuken
ligging

Een woning met veel voordelen!

  • Aan de rand van het buitengebied van Rijssen;
  • Eigen oprit met carport;
  • Ideale gezinswoning met 4 slaapkamers;
  • Ruime dakkapel op de tweede verdieping;
  • Met 10 minuten fietsen sta je op de Holterberg!

Wil je alle details over deze woning? Bekijk de woning dan hier:

Ben jij enthousiast?

Plan dan een bezichtiging in!

Chat openen
Heb je een vraag?