Aankoop

Aankoop van een huis

Wil je een woning kopen en wil je zeker weten dat deze woning voldoet aan jouw eisen,  wil je onafhankelijk advies van een expert en het meeste uit de onderhandelingen halen? Dan is een aankoopmakelaar perfect voor jou! De makelaar gaat op zoek naar woningen voor jou, mee naar bezichtigingen en doet de onderhandelingen voor jou.

Wat doet een aankoopmakelaar?

We brengen je op de hoogte van nieuwe woningen, we beoordelen de bouwkundige staat, de locatie en de waarde van het huis en we onderhandelen over de beste prijs. We brengen per fase in kaart wat we voor je doen. 

Voorbereiding

Tijdens de voorbereiding helpen we, met het vinden van de juiste woning. Een woning die binnen je financiële mogelijkheden ligt en die bij jouw situatie past. We brengen je op de hoogte als we een woning die bij jullie past hebben gevonden. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een woning ziet en we jou daarover adviseren​.

Zoektocht

Als we een woning gevonden hebben, gaan we mee naar de bezichtiging. Stellen de juiste vragen en kijken met een kritische blik naar de woning in combinatie met jouw situatie. Is dit jullie droomwoning? Dan onderhandelen we over de prijs en voorwaarden. Onderhandelen is ons vak, dus dat doen we graag. Zakelijk en scherp​.

Overeenkomst

Nadat er overeenstemming is bereikt gaat de verkopend makelaar een koopovereenkomst opstellen. Deze koopovereenkomst beoordelen we inclusief de kleine lettertjes. Na akkoord weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en kun je met een gerust hart de koop sluiten. ​

Waarom een aankoopmakelaar?

Gratis aankoopadvies

Heb je ons de opdracht gegeven om jouw huis te verkopen en je hebt nog geen woning gekocht? Dan geven we gratis aankoopadvies. Achter de schermen kijken we mee met een woning die je wilt gaan bezichtigen, beoordelen de vraagprijs van de woning en geven advies over zaken waarop je moet letten tijdens de bezichtiging. Ook adviseren we je tijdens het onderhandelingsproces.

Je koopt niet iedere dag een woning, dus advies van een expert is altijd handig. Je hebt het gehele proces een extra paar ogen die met je meekijken en je adviseren over een woning. Zodat je zeker bent van een goede koop.

Zo helpen we je aan jouw droomwoning

Waarom Daan Makelaars?

We zijn actief, enthousiast en we bereiken meer mensen!

Chat openen
Heb je een vraag?