Over ons

Jij hebt een doel, wij weten de beste aanpak.

Samen behalen we een top resultaat!

Met ons betrokken en enthousiaste team zetten wij ons elke dag 100% in voor onze klanten. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te helpen. Wat we het belangrijkste vinden? Dat de verkoop, taxatie of verhuur zo soepel mogelijk verloopt, dat je op ons als professionele partij kunt vertrouwen en dat we samen het maximale resultaat behalen. Want jij hebt een doel, wij weten de beste aanpak en samen behalen we een top resultaat. Wij onderscheiden ons door onze verfrissende en duidelijke aanpak. Deze aanpakt kenmerkt zich door:

Het verhaal van jouw huis

Jij moet tevreden zijn

We vinden het verhaal achter de stenen belangrijk, het verhaal van jouw woning. Wat maakt het wonen in deze woning zo leuk? Wat is er zo leuk aan de buurt? Potentiële kopers vinden dit interessant om te weten en zullen zich eerder thuis voelen. Want niets is belangrijker dan een goed gevoel bij de aankoop van een huis. 

Deel het verhaal met ons; telefonisch, online, op kantoor of gewoon bij je thuis. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat Daan Makelaars vanzelfsprekend voor je klaar. Daarom is Daan Makelaars de beste keuze voor Rijssen en omgeving.

We zijn actief, enthousiast en we bereiken meer mensen!

De geschiedenis van Daan Makelaars

Stukker Makelaardij

In 1978 is Stukker Makelaardij opgericht. Het bedrijf was gevestigd aan de Boomkamp 7. Herman Stukker en Wim Dekkers waren hier toen werkzaam.

Jan Kamp

In 1999 kwam Jan Kamp het team versterken en dankzij zijn intrede konden we hypotheken aanbieden en deden we de belastingaangifte voor onze klanten. 

Jan Kamp Hypotheken

In 2006 zijn de werkzaamheden van Jan Kamp gescheiden van Stukker Makelaardij en is Jan Kamp Hypotheken opgericht. Ook is Annerieke in 2006 het team komen versterken!

Mijn Makelaar

In 2008 is Stukker Makelaardij veranderd in Mijn Makelaar. Inmiddels is bedrijf al enige tijd gevestigd aan de Boomkamp 37 en werken we nauw samen met Univé. 

Anne Tijhof

In 2014 is Anne Tijhof (toen nog Baan) het team van de makelaardij komen versterken.

Mijn Financieel Advies

In 2016 verhuizen we naar de Ethaanstraat 1.  Mijn Hypotheek Jan Kamp verandert met deze verhuizing naar Mijn Financieel Advies. Ook komt Daan Gerritsen in 2017 bij onze groep.

Daan Makelaars

In 2019 is de naam van Mijn Makelaar gewijzigd en sindsdien staan Daan Gerritsen en Marcel Kool aan het roer van Daan Makelaars en Mijn Financieel Advies.

Nieuwe locatie

In december 2022 verhuizen we naar de Grotestraat 10 in het centrum van Rijssen, waar we nog steeds gevestigd zijn.

Chat openen
Heb je een vraag?