Taxatie

Het taxeren van een woning

Heb je een nieuwe woning gekocht en moet deze getaxeerd worden? Of wil je jouw hypotheek oversluiten en heb je hiervoor een taxatie nodig? Bij Daan Makelaars brengen we je graag in contact met één van onze partners. Onze partners zijn aangesloten bij NWWI en het NRVT, waardoor jij kunt rekenen op een betrouwbare taxateurs die gevalideerd wordt door een erkend instituut.  

 

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Onze partners zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Deze register taxateurs zijn daarom bevoegd om een gevalideerd taxatierapport op te maken. Het is een eis van de banken dat het rapport wordt opgemaakt door een gekwalificeerde taxateur.

Het taxatierapport, wat is er van belang

Bij een taxatierapport wordt beoordeeld hoe de staat van het onderhoud is, de constructie, de gebruikte materialen en de mate van isolatie en energiezuinigheid. Dit in combinatie met een marktonderzoek en het bestemmingsplan, zorgt voor een goed onderbouwde taxatiewaarde.

De woning goed én snel getaxeerd

Taxateur nodig?

Neem contact met ons op. We brengen je graag in contact met één van onze partners. Weet je niet zeker welk rapport je nodig hebt of het je alleen een waardebepaling nodig? We informeren je graag!

Chat openen
Heb je een vraag?