Een woning taxeren

Het taxeren van een woning

Heb je een nieuwe woning gekocht en moet deze getaxeerd worden? Of wil je jouw hypotheek oversluiten en heb je hiervoor een taxatie nodig? Bij Daan Makelaars taxeren we jouw woning goed en snel. Voor een taxatie ten behoeve van een hypotheek heb je een gevalideerd taxatierapport nodig. Daarom zijn wij aangesloten bij het NWWI en het NRVT, waardoor jij kunt rekenen op een betrouwbare taxatie die gevalideerd wordt door een erkend instituut.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Wij zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze register taxateurs zijn daarom bevoegd om een gevalideerd taxatierapport op te maken. Het is een eis van de banken dat het rapport wordt opgemaakt door een gekwalificeerde taxateur.

Het taxatierapport, wat is er van belang

Bij een taxatierapport wordt beoordeeld hoe de staat van het onderhoud is, de constructie, de gebruikte materialen en de mate van isolatie en energiezuinigheid. Dit in combinatie met een marktonderzoek en het bestemmingsplan, zorgt voor een goed onderbouwde taxatiewaarde.

De woning goed én snel getaxeerd

Taxatie nodig?

Neem contact op en plan een afspraak in met een van onze register taxateurs. Weet je niet zeker welk rapport je nodig hebt of het je alleen een waardebepaling nodig? We informeren je graag!