Verhuur

Verhuur

Daan Makelaars is jouw partner voor de verhuur of huur van een woning. Als verhuurder wil je snel, lang & goed verhuren. Als huurder wil je een nette huurwoning en een vast aanspreekpunt voor al je vragen. Dat weten we bij Daan Makelaars en we doen altijd onze uiterste best om beide partijen goed te ondersteunen. Lees hier onze werkwijze.

Het verhuren van een woning of bedrijfspand

Of je nou eigenaar bent van een brede vastgoedportefeuille of dat je een aantal investeringsobjecten hebt, wij helpen je graag bij de verhuurbemiddeling. Als verhuurmakelaar staan we je bij in het proces door het vinden van de meest geschikte huurder en de communicatie richting de huurder. Maar waarom kies je voor een verhuurmakelaar en hoe gaat dit in zijn werk? Je leest het hieronder.

Snel, goed en langdurig

Als verhuurder wil je jouw woning of pand snel, goed en lang verhuren. Dat weten we maar al te goed, daarom zorgen we voor het volgende:

  • Dat de woning of het pand, dankzij de juiste marketingtechnieken, zo snel mogelijk verhuurd is.
  • We vinden een goede huurder door het opvragen van de juiste informatie.
  • We schakelen zo snel mogelijk met de juiste partijen als er vragen komen van de huurder.

Transparant en goed advies

Communicatie is de kern van een goede relatie. Enerzijds dat wij met jullie communiceren over de status van de verhuur, de huurprijsindexeringen en als jullie vragen hebben over een (potentieel) verhuurobject. Maar anderzijds is de juiste communicatie richting de huurders belangrijk. Dit zorgt namelijk voor een tevreden huurder en als er een tevreden huurder is zijn de kans op problemen minder. 

Daarom zijn wij altijd transparant over mogelijke kandidaten en in onze adviezen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Het verhuurproces

Het proces is altijd in overleg met de verhuurder en kan afwijken van het standaard. We zorgen ervoor dat de kosten voorafgaand van de voorbereiding van de verhuur, worden gecommuniceerd. Zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Voorbereiding verhuur

Voorbereiding verhuur

Indien we een verhuurprijs hebben vastgesteld, zorgen we voor de juiste presentatie. Hebben jullie nog geen foto’s van het object, dan zorgen wij voor professionele foto’s. 

Voorbereiding verhuur

Object in de verhuur

Object in de verhuur

Zodra we de juiste presentatie, huurprijs en aanbiedingstekst hebben. Komt het object in de verhuur, hiervoor maken wij gebruik van diverse kanalen deze zijn als volgt: Onze website, Funda, Facebook, Instagram en afhankelijk van het object ook op LinkedIn.

Object in de verhuur

Aanvragen

Aanvragen

Potentiële huurders kunnen via alle kanalen reageren op het object. Indien zij dit doen, vragen wij informatie op door middel van onze verhuurformulieren. Hierin vragen wij doorgaans informatie over de huurder zelf, een verklaring van de huidige verhuurder of hypotheekverstrekker en een werkgeversverklaring. Deze informatie is afhankelijk van het object en jullie wensen. 

Aanvragen

Beoordeling en bezichtiging

Beoordeling en bezichtiging

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, doen wij de eerste beoordeling. Achten wij een kandidaat als een goede huurder? Dan sturen wij zijn gegevens op, zodat jullie de potentiële huurde ook kunnen beoordelen. Indien jullie akkoord zijn plannen we een bezichtiging in met de potentiële huurder. 

Beoordeling en bezichtiging

Overeenkomst en verhuur

Overeenkomst en verhuur

Indien de huurder akkoord is met het object en er een overeenstemming is over de aanvangsdatum. Maken wij de huurovereenkomst op, incl. bijlage en eventueel richtlijnen die jullie stellen aan de verhuur. De overeenkomst laten wij ondertekenen door de huurder en sturen wij jullie op ter ondertekening. We zorgen voor de oplevering met de vorige huurder en de overdracht met de nieuwe huurder. 

Overeenkomst en verhuur

Zo zorgen wij ervoor dat jouw panden snel, lang en goed verhuurd zijn.

Wil je meer informatie?

Download de verhuurbrochure voor verhuurders hiernaast. Wil je een vrijblijvend gesprek met een van onze verhuurmakelaars? Dan kan dat ook!

Ik wil een woning huren

Ben je op zoek naar een huurwoning, of heb je een huurwoning gevonden die door ons verhuurd wordt? Dan helpen we je graag verder!

Als je een woning hebt gevonden, dan hebben we een aantal gegevens nodig voordat we een bezichtiging kunnen inplannen. Klik op de button “Formulieren huurwoning” vul de formulieren in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik huur een woning

Huur je op dit moment een woning die door ons wordt beheerd en heb je een vraag, wil je de huur opzeggen of wil je iets melden? Dan helpen we je graag. 

Klik op de button “Contact huurwoning”, vul in wat je reden van het contact is en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Chat openen
Heb je een vraag?