Je huis verkopen

De verkoop van jouw huis

Wij verkopen iedere dag woningen. We kennen elke situatie, dus we weten hoe we moeten handelen. We horen graag jouw behoefte en doel, zodat we de beste verkoopaanpak kunnen gebruiken. We gaan in iedere situatie voor het allerbeste resultaat.

Onze manier van verkopen is anders, omdat we ons verdiepen in de doelgroep van jouw huis en we deze doelgroep zo goed mogelijk aanspreken. Zodat we, dankzij diverse marketingtechnieken, zo veel mogelijk potentiële kopers bereiken. 

Wil je jouw huis verkopen en wil je weten hoe dat gaat en welke stappen je moet doorlopen? We hebben dit proces stap-voor-stap voor je in kaart gebracht. Lees per stap wat deze stap inhoudt en hoe we het verkopen van jouw huis een succes gaan laten zijn!

Voorbereiden verkoop

Voorbereiden verkoop

Akkoord met de vraagprijs? Dan gaan we samen aan de slag. Jullie krijgen een MOVE-account, hier vul je alle belangrijke gegevens over de woning in. We maken een afspraak voor de fotograaf en we schrijven de aanbiedingstekst. We zorgen altijd dat we inspelen op het gevoel van potentiële kopers, zodat ze zich thuis voelen in de woning. Waardoor de kans groter is dat ze de woning komen bezichtigen en een bod doen.

Voorbereiden verkoop

Woning in de verkoop

Woning in de verkoop

Als jullie overal akkoord op hebben gegeven, dan zetten we in overleg met jullie de woning online. Hier begint het! De woning komt met een aantrekkelijke tekst en mooie presentatie op onze website, Facebook en Instagram. Ook zetten we de woning op diverse woningsites zoals Funda, Huislijn en Pararius. Zodat we zo veel mogelijk mensen bereiken. Tijdens deze presentatie maken we gebruik van diverse marketingtechnieken, zodat woningzoekenden alle voordelen van de woning voorbij zien komen.

Woning in de verkoop

Bezichtigingen

Bezichtigingen

Potentiële kopers kunnen via alle kanalen een bezichtiging inplannen bij de woning. We houden jullie op de hoogte telefonisch of via Whatsapp, wel zo handig. De bezichtigingen plannen we in op momenten wanneer het jullie het beste uitkomt. Tijdens de bezichtigingen laten we op enthousiaste wijze de woning zien en beantwoorden we alle vragen. Daarna brengen we jullie op de hoogte van de bezichtiging, wat onze indruk was en wat de mensen ervan vonden.

Bezichtigingen

Onderhandelingen

Onderhandelingen

Zijn mensen enthousiast? Dan doen ze bij ons een bieding. Onze makelaar ontvangt de bieding en geeft deze, met een advies door aan jullie. Eventueel kun je dan een tegenbod doen, het bod accepteren of afwijzen. De makelaar kiest altijd een onderhandelingstechniek die past bij jullie en de kopers. Dit is belangrijk om het allerbeste resultaat te behalen!

Onderhandelingen

Overeenkomst en overdracht

Overeenkomst en overdracht

Is er een akkoord? Dan stellen we de koopovereenkomst op, conform de afspraken die zijn gemaakt. We sturen altijd eerst de koopovereenkomst op, zodat jullie deze kunnen controleren en plannen vervolgens een afspraak in voor de ondertekening, dit is digitaal ook mogelijk. We houden de ontbindende voorwaarden in de gaten en zorgen voor de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.

Overeenkomst en overdracht

Zo is jouw huis razendsnel en
met het beste resultaat verkocht!

Wil je meer informatie?

Dan kun je heel eenvoudig onze brochure downloaden. Wil je liever een gesprek met een makelaar? Vraag dan een vrijblijvende waardebepaling aan!

Chat openen
Heb je een vraag?