Verkopen

Wij zetten ons elke dag 100% in voor jou!​

De verkoop van jouw huis

Wij verkopen iedere dag woningen. We kennen elke situatie, dus we weten hoe we moeten handelen. We horen graag jouw behoefte en doel, zodat we de beste verkoopaanpak kunnen gebruiken. We gaan in iedere situatie voor het allerbeste resultaat.

Onze manier van verkopen is anders, omdat we ons verdiepen in de doelgroep van jouw huis en we deze doelgroep zo goed mogelijk aanspreken. Zodat we, dankzij diverse marketingtechnieken, zo veel mogelijk potentiële kopers bereiken. 

Zo verkopen wij jouw huis razendsnel

Met het beste resulaat

Wil je jouw huis verkopen en wil je weten hoe dat gaat en welke stappen je moet doorlopen? We hebben dit proces stap-voor-stap voor je in kaart gebracht. Lees per stap wat deze stap inhoudt en hoe we het verkopen van jouw huis een succes gaan laten zijn!

Waardebepaling

Daan of Jill komen bij je langs om jouw woning te bekijken. Ze luisteren naar jullie wensen en leren je beter kennen. Terug op kantoor gaan ze op zoek naar vergelijkbare woningen en marktinformatie. Vervolgens maken ze een presentatie voor de verkoopaanpak met een vraagprijs van jouw huis. 

Voorbereiding verkoop

Ben je akkoord met ons verkoopplan? We gaan aan de slag! Jullie krijgen een MOVE-account voor al jullie gegevens, de fotograaf komt langs en wij schrijven de aanbiedingstekst. De voorbereiding is in volle gang!

Woning in de verkoop

Jullie geven eerst akkoord op alle foto’s en de tekst. Dan zetten we de woning online. De woning komt op onze website, Funda en social media kanalen (Facebook, Instagram, Youtube en TikTok). Zo bereiken we zoveel mogelijk mensen. 

Bezichtingen

Via alle kanalen kunnen mensen bezichtigingen inplannen. We houden jullie telefonisch of in de groepsapp (Whatsapp) op de hoogte. De bezichtigingen plannen we op de door jullie gekozen momenten. Hebben we een bezichtiging gehad? Dan brengen we jullie op de hoogte hoe het ging. 

Onderhandelingen

We stemmen de verkoopprocedure vooraf met jullie af. Dit kan een traditionele verkoop zijn, dan kunnen mensen een bieding doen en doen wij eventueel een tegenbieding. Of er is een verkoop bij inschrijving, dan hebben we veel geïnteresseerde en laten we iedereen eenmalig een uiterste bieding doen. 

Overeenkomst en overdracht

Zodra er een akkoord is, stellen wij de koopovereenkomst op. Deze controleren jullie en we plannen een afspraak in voor het ondertekenen. Er zijn vaak ontbindende voorwaarden, deze houden we in de gaten. Is de overdrachtsdatum? Dan zorgen we voor een eindinspectie (laatste ronde) en gaan we mee naar de notaris. 

Diensten

Wat doen wij nog meer?

Naast het verkopen van huizen en bedrijfspanden doen wij nog meer. We helpen jou met het kopen van jouw droomwoning. Samen met onze partners van Mijn Financieel Advies zorgen we voor de beste hypotheek en verzekeringen. We regelen de taxatie voor je hypotheek of komen langs voor een gratis waardebepaling. Ook voor verduurzaming kun je bij ons terecht! Kortom, we zijn meer dan een makelaar. 

Chat openen
Heb je een vraag?