Ontmoet het team

Als je jouw huis verkoopt, wil je graag weten wie er bij je langs komt en wie je aan de telefoon hebt. Daarom stelt ons team zich aan je voor! Meer weten? We vertellen graag wat meer in een vrijblijvend gesprek. 

Sinds 2019 ben ik trotse eigenaar van Daan Makelaars. Hiervoor was ik makelaar bij Mijn Makelaar. Mijn doel is de makelaardij begrijpelijk en toegankelijk te maken. Zodat iedereen met een goed gevoel zijn of haar woning kan verkopen. 

Transparantie en communicatie vind ik dan ook erg belangrijk, veel contact met mijn klanten en eerlijk advies geven. 

Met veel bevlogenheid en plezier werk ik iedere dag aan deze doelen en ben ik trots op het team!

Het team
het team

Al meer dan acht jaar ben ik werkzaam als secretaresse bij Daan Makelaars en voorheen Mijn Makelaar. Dus de kans is groot dat je mij wel eens aan de telefoon hebt gehad!

Met een glimlach en enthousiasme probeer ik alle klanten goed en duidelijk te woord te staan. Een werkdag is voor mij dan ook geslaagd als alle klanten tevreden zijn! 

Tegenwoordig werk ik op maandag, woensdag en vrijdagochtend. De andere dagen geniet ik van mijn kleine meisje!

In 2021 ben ik begonnen als Assistent Makelaar bij Daan Makelaars. Ook volg ik sindsdien de opleiding tot Kandidaat Makelaar. Ik krijg er veel energie van om met mensen te werken, dit heb ik dan ook al veel gedaan. Mensen het beste van dienst zijn, dat is altijd mijn doel!

Elk gesprek en bezichtiging ga ik met vol enthousiasme in! Ik ben van mening dat duidelijk én goed contact het belangrijkste is tijdens de verkoop van een woning. Naast mijn studiedag op woensdag, sta ik iedere werkdag met veel plezier voor je klaar!

het team

Sinds 2019 ben ik eigenaar van Mijn Financieel Advies. Met meer dan 25 jaar ervaring, doe ik dit nog steeds iedere dag met heel veel plezier.

Mijn doel is dat onze klanten zorgeloos kunnen wonen in hun woning. Ik ga dan ook tot het uiterste om de beste hypotheek te vinden en af te sluiten

Al meer dan 15 jaar werk ik met veel plezier voor dit kantoor. Samen met Marcel zorg ik ervoor dat alle financieringsaanvragen zo soepel mogelijk verlopen.

Ik geniet van het klantcontact en het helpen van onze klanten.

het team partners

Daan is mijn man en sinds hij de makelaardij heeft overgenomen heb ik hem (uiteraard) geholpen. Met mijn bedrijf Eigenwijz ondersteun ik MKB-bedrijven in de marketing- en communicatie en dit doe ik ook met heel veel plezier voor Daan Makelaars. 

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om Daan Makelaars te ondersteunen met het klantencontact en de werkzaamheden. Dus de kans bestaat ook dat je telefonisch- of mailcontact met mij hebt!

Neem contact met ons op

0548 722 044

Elke werkdag van 08:30 tot 17:30

Chat openen
Heb je een vraag?