Ontmoet het team

Als je jouw huis verkoopt, wil je graag weten wie er bij je langs komt en wie je aan de telefoon hebt. Daarom stelt ons team zich aan je voor! Meer weten? We vertellen graag wat meer in een vrijblijvend gesprek. 

Wim Dekkers

Ik ben Wim en in ben de Register Makelaar en Taxateur van Daan Makelaars. 

Velen zullen mij kennen vanuit Stukker Makelaardij en Mijn Makelaar Rijssen.

Al meer dan 40 jaar ben ik werkzaam in de makelaardij in Rijssen en omgeving, dus ik ken deze markt volledig.

Tegenwoordig werk ik halve dagen en ben ik ’s middags vaak in de tuin te vinden. Iedere ochtend ga ik nog met veel plezier naar mijn werk!

Anne Tijhof

Al meer dan zes jaar ben ik werkzaam als secretaresse bij Daan Makelaars en voorheen Mijn Makelaar. Dus de kans is groot dat je mij wel eens aan de telefoon hebt gehad!

Met een glimlach en enthousiasme probeer ik alle klanten goed en duidelijk te woord te staan. Een werkdag is voor mij dan ook geslaagd als alle klanten tevreden zijn! 

Tegenwoordig werk ik op maandag, woensdag en vrijdagochtend. De andere dagen geniet ik van mijn kleine meisje!

Daan Gerritsen

Sinds 2019 ben ik trotse eigenaar van Daan Makelaars. Hiervoor was ik (kandidaat) makelaar bij Mijn Makelaar. Mijn doel is de makelaardij begrijpelijk en toegankelijk te maken. Zodat iedereen met een goed gevoel zijn of haar woning kan verkopen. 

Transparantie en communicatie vind ik dan ook erg belangrijk, veel contact met mijn klanten en eerlijk advies geven. 

Met veel bevlogenheid en plezier werk ik iedere dag aan deze doelen en ben ik trots op ons team!

Amber Vos

Daan is mijn vriend en sinds hij de makelaardij heeft overgenomen heb ik hem (uiteraard) geholpen. Met mijn bedrijf Prop up ondersteun ik MKB-bedrijven in de marketing- en communicatie en dit doe ik ook met heel veel plezier voor Daan Makelaars. 

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om Daan Makelaars te ondersteunen met het klantencontact en de werkzaamheden. Dus de kans bestaat ook dat je telefonisch- of mailcontact met mij hebt!

Neem contact met ons op

0548 722 044

Elke werkdag van 08:30 tot 17:30