Duurzaam

Groen Doen!

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Hoe duurzaam een woning is gaat namelijk hand in hand met de woonlasten van de kandidaat-koper. Energiezuinige woningen verkopen aanzienlijk sneller. Daarom stellen wij, in samenwerking met Bestisol Isolatie, gratis en vrijblijvend een duurzaamheidsrapport op voor jouw situatie. Daarbij bekijken we samen hoe we jouw huis nog aantrekkelijker kunnen maken voor potentiële kopers!

Met een duurzaamheidsrapport zien kandidaat-kopers of de woning geschikt is voor een energiezuinige toekomst, wat de mogelijkheden zijn en welke investering hiervoor nodig is. Dit scheelt uitzoekwerk en biedt de koper extra financieringsmogelijkheden. Zo ligt jouw woning (nog) beter in de markt!

Wanneer je bij ons een woning bezichtigt met een energielabel D of lager, ontvang je van ons een duurzaamheidsrapport met alle ins en outs!

Geen verhuisplannen maar wel duurzamer wonen?

Ook wanneer je duurzamer wil wonen kunnen we voor jou vrijblijvend een duurzaamheidsrapport laten opstellen door Bestisol. Onze hypotheekadviseurs van Mijn Financieel Advies kunnen vervolgens de financierings- en subsidiemogelijkheden bekijken, zodat jij zonder grote investering je woning kunt verduurzamen!

Vraag en antwoord

Wat is een duurzaamheidsrapport?

Het rapport geeft een indicatie van de investering om de woning te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met Bestisol Isolatie. Bestisol maakt bij jouw thuis een indicatie van de te verwachten investering om te verduurzamen en geeft een beeld van de subsidiemogelijkheden.

Waarom maken wij zo rapport

Veel mensen denken dat isoleren en verduurzamen veel geld kost, dit valt met de huidige subsidies en technieken erg mee. Met het duurzaamheidsrapport maken we jouw woning aantrekkelijker voor kandidaat kopers!

Wanneer maken wij het rapport?

Wij maken een rapport als de woning een lager energielabel heeft dan D. Dan zijn er voldoende punten waarop je moet verduurzamen.

Wat zijn de voordelen van een duurzaamheidsrapport

Met het rapport willen we mensen een totaalbeeld geven van wat er mogelijk is. Zo stel je mensen op de hoogte en ben je transparant over de verwachte kosten voor de verbouwing.

Duurzaamheidsrapport

Neem contact op voor meer informatie

Chat openen
Heb je een vraag?