Waarom het Thuis bij Daan Makelaars event?

”Wat leuk dat je mijn verhaal leest over het Thuis bij Daan Makelaars event! Ik ben Daan Gerritsen, enthousiaste makelaar en samen met Marcel Kool eigenaar bij Daan Makelaars en Mijn Financieel Advies in Rijssen.

Thuis bij

Sinds kort zijn we gevestigd aan de Grotestraat in hartje Rijssen. Ik ben getrouwd met Amber, die met haar marketingbureau Eigenwijz ook bij ons in het pand zit. Je begrijpt uiteraard dat zij ons helpt met haar team!

Ik ben initiatiefnemer van het Thuis bij Daan Makelaars event. Waarom? Omdat ik vind dat je als makelaar meer doet dan alleen woningen aan- en verkopen. Wij willen het aanspreekpunt zijn voor elke vraag over jouw woning. In de praktijk merken we namelijk vaak dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen bij bijvoorbeeld een verbouwing. Hoe verloopt het proces, kan ik het wel financieren en zijn er wel partijen die het kunnen uitvoeren? Wij helpen jou!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een keuken of tegelvloer? Die hebben we voor je! Informatie inwinnen over het verduurzamen van een woning? Binnen no time staat er iemand bij je op de stoep. Door verschillende expertises aan te haken weten wij zeker dat jij altijd het beste advies krijgt van deskundige professionals. Bij het Thuis bij Daan Makelaars event draait het ons om het informeren en inspireren van jou als woningeigenaar!

Zien wij jou op 17 juni?”

✍️
Daan Gerritsen
Chat openen
Heb je een vraag?