Jouw aankoopcoach

Mijn aankoopcoach

Een woning kopen is een uitdaging, je koopt niet iedere dag een woning dus je bent er geen expert in. En weet je? Wij wel! Daarom gaan wij jou coachen. Vanaf de zijlijn coachen wij jou naar jouw droomwoning. Voor een vast bedrag per maand heb jij toegang tot alle informatie van woningen die jij wil bezichtigen, krijg je tips voor tijdens de bezichtiging, biedingsadvies en helpen we jou tijdens de onderhandelingen. 

Voor slechts € 85 ,- per maand

Coachen wij jou naar jouw droomwoning! We geven alle informatie, je kunt al jouw vragen stellen en wij helpen je tijdens het gehele proces. Wat we allemaal doen?  We hebben het voor je in kaart gebracht.

Jouw persoonlijke omgeving

Jij krijg jouw eigen MijnAankoopcoach omgeving. Hierin laat jij ons weten welke woonwensen jij hebt, wij brengen je van al het woningaanbod op de hoogte (dus ook van andere makelaars) en jij laat hierin ons weten welke woning jij wilt bezichtigen

Woning inzicht

Wij vertellen je alle ins en outs over deze woning. Zoals welke vergelijkbare woningen er recent zijn verkocht en voor welke prijs. Ook geven we je advies en tips voor tijdens de bezichtiging. Wil je weten wat je woonlasten zijn? Ook dat rekenen we voor je uit!

Biedingen

En? Ben je verliefd? Dan wil je natuurlijk een bieding uitbrengen. Maar wat moet je bieden? Wij gaan je helpen! Jij laat ons weten wat je van plan bent en wij geven advies. Ook tijdens de onderhandelingen!

Waarom een aankoopmakelaar?

Gratis aankoopadvies

Heb je ons de opdracht gegeven om jouw huis te verkopen en je hebt nog geen woning gekocht? Dan geven we gratis aankoopadvies. Achter de schermen kijken we mee met een woning die je wilt gaan bezichtigen, beoordelen de vraagprijs van de woning en geven advies over zaken waarop je moet letten tijdens de bezichtiging. Ook adviseren we je tijdens het onderhandelingsproces.

Je koopt niet iedere dag een woning, dus advies van een expert is altijd handig. Je hebt het gehele proces een extra paar ogen die met je meekijken en je adviseren over een woning. Zodat je zeker bent van een goede koop.

Zo helpen we je aan jouw droomwoning