De aankoopcoach

Wij coachen jou naar jouw droomwoning

Een woning kopen is op dit moment een hele uitdaging. Er is vrijwel geen aanbod en overbieden is eerder regel dan uitzondering. Misschien ben jij al wel geruime tijd op zoek naar een woning maar vis je telkens achter het net. Met harde data en onze kennis van de woningmarkt, gaan wij je helpen en coachen wij jou naar je (volgende) woning!

We leggen je graag uit hoe we dit gaan doen:

Voor slechts 75,- euro per maand

Wij bieden onze diensten aan voor een vast tarief van slechts € 75,- per maand. Dus geen hoge eenmalige of verborgen kosten. Zolang jij op zoek bent naar een woning kan je gebruik maken van onze diensten. Heb je een woning gevonden of wil je de zoektocht beëindigen? Je kunt het abonnement per direct stopzetten.

Ps. Heb je de verkoopopdracht van jouw huidige woning al aan Daan Makelaars gegeven? Dan kan je gratis gebruik maken van ‘Mijn Aankoopcoach’.

Zet jouw woning in de startblokken!

Heb je op dit moment een eigen koopwoning? Dan kan deze dienst ook gratis zijn! Hoe? Als klant van Daan Makelaars!

Neem contact met ons op, wij komen bij je langs voor een waardebepaling. Voelt het goed? Dan kunnen we jouw woning alvast klaarzetten ‘achter de schermen’. Zodra jij jouw droomwoning hebt gevonden, zetten wij de woning online!

Je kunt dit aangeven in de Aankoopcoach – omgeving

Hoe werkt het?

Mijn Aankoopcoach omgeving

Je krijgt toegang tot een persoonlijke ‘Mijn Aankoopcoach’ omgeving. Hier geef jij jouw woonwensen door, wij brengen je op de hoogte van ál het woningaanbod (dus van alle makelaars). Zit er een interessante woning voor je tussen? Je geeft aan welke woning je wilt gaan bezichtigen en wij geven advies!

Alle informatie over de woning

Wij vertellen je alle ins en outs over deze woning. Wat zijn de aandachtspunten van de woning, welke vergelijkbare woningen zijn er recent verkocht en voor welke prijzen zijn ze verkocht? Daarnaast geven we tips en advies voor tijdens de bezichtiging. Benieuwd naar de woonlasten? Ook dat rekenen we voor je uit!

Advies bij het uitbrengen van een bieding

En? Ben je verliefd? Dan wil je natuurlijk een bieding uitbrengen. Maar wat moet je bieden? Wij gaan je helpen! Jij laat ons weten wat je van plan bent en wij geven advies op basis van harde data en lokale marktkennis!

Waarom een Aankoopcoach?

Vraag en antwoord

Wat is het verschil met een aankoopmakelaar?

Kosten besparen

Het belangrijkste verschil is dat een aankoopcoach hulp biedt op afstand en niet met je meegaat naar bezichtigingen en de eindinspectie. Met Mijn Aankoopcoach kies je voor professionele hulp op afstand.

Waar wordt het biedingsadvies op gebaseerd?

Data en kennis

Het biedingsadvies bepalen wij op basis van relevante en belangrijke data. Denk aan recent verkochte woningen, de vraag en behoefte naar het type woning, locatie van het object, bouwjaar en staat van onderhoud.

Wie helpt mij?

Jouw aankoopcoach

Je wordt geholpen door een persoonlijke aankoopcoach die beschikt over de nodige markt- en juridische kennis. Daan en Jill gaan jou helpen aan je (volgende) woning!

Met jouw aankoopcoach vind jij jouw droomwoning. Deze mensen gingen je al voor!

Sander en Jolande
Sander en Jolande
Lees verder
Het was erg fijn om Mijn Aankoopcoach te gebruiken. We vonden snel onze nieuwe woning, waarbij we van begin tot eind werden begeleid. De combinatie van aankoopadvies en het verzorgen van de hypotheek was ook top!

Inschrijven Mijn Aankoopcoach

Schrijf je in met dit formulier

We nemen altijd eerst telefonisch contact met je op!

Start Aankoopcoach

  • Mijn Aankoopcoach

    Maak hieronder een wachtwoord aan voor je persoonlijke Aankoopcoach account
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Heb je een vraag?