Aankoopcoach

Wij vonden het erg fijn om Mijn Aankoopcoach te gebruiken!

”Al een hele tijd stond onze woning klaar voor de verkoop bij Daan Makelaars – NVM. In mei 2022 kregen wij de mogelijkheid om Mijn Aankoopcoach te gebruiken. Met dit account konden we al onze wensen voor de nieuwe woning doorgeven, tips krijgen voor de bezichtigingen, hypotheekadvies opvragen en advies krijgen om een bod uit te brengen!
 
Bijna elke dag kwamen er mails voorbij met passende woningen binnen ons budget, zelfs nog voor ze op funda stonden. Zo vonden we halverwege mei al een woning waarbij we direct erg enthousiast waren. Dit was precies wat we zochten! Uiteraard wel voor de juiste prijs.
 
Nu was het tijd om de hypotheekmogelijkheden weer te berekenen. Dit deden we bij Mijn Financieel Advies, de partner van Daan Makelaars. Samen met de aankoopcoach keken we wat we nog wilden veranderen aan de woning en welke kosten hierbij hoorden. Al snel kregen we een heel rapport met referentiewoningen, een waarde van de woning én een biedingsadvies.
 
Vol goede moed deden wij ons bod, in de hoop de woning te mogen kopen. Dezelfde week nog kregen wij het verlossende telefoontje van de verkopend makelaar, ons bod was geaccepteerd!
 
Toen kwam de echte uitdaging, we moesten de financiering regelen en ons huis verkopen. Onze woning stond al klaar voor de verkoop en binnen twee weken tekenden wij bij Daan Makelaars de koopovereenkomst. Niet veel later zaten we bij Mijn Financieel Advies de bindende hypotheekofferte te tekenen.
 
Kortom, het was erg fijn om Mijn Aankoopcoach te gebruiken. We vonden snel onze nieuwe woning, waarbij we van begin tot eind werden begeleid. De combinatie van aankoopadvies en het verzorgen van de hypotheek was ook top!’’
 

Sander en Jolande

Meer weten over Mijn Aankoopcoach?
 
Chat openen
Heb je een vraag?