Boomkamp 23a

Herenhuis in het centrum van Rijssen

Met veel karakteristieke elementen

Op één minuut afstand van de Jumbo, de Action en het centrum vind je dit indrukwekkend grote herenhuis. De hoge plafonds, houten vloeren en de originele sierlijsten brengen de charme van de jaren 30 naar voren. Geen probleem met parkeren, op eigen terrein heb je namelijk een oprit en een garage.

Boomkamp 23a
Boomkamp 23a

Een mooie vrijstaande woning

Aan ruimte geen gebrek!

Zo zijn er vier slaapkamers en een zolder waar eventueel nog meer kamers gerealiseerd kunnen worden. Op de begane grond vind je onder andere een grote woonkamer, eetkamer en keuken. Wonen in het centrum druk? Zeker, niet. De huidige eigenaren genieten nog volop van de rust en privacy in de tuin maar vinden het ook fijn om soms het gezellige centrum in te lopen.

Volledig naar eigen wens in te richten

Met een tuin van maar liefst 216 m²

De woning is volledig naar eigen wens in te richten. Zo heb je veel mogelijkheden in de keuken, welke nu is ingericht met inbouwapparatuur, zoals een koelkast, combi-oven en veel kastruimte. En wat dacht je van de bijkeuken, deze kun je zelf ook helemaal inrichten.

Heb je groene vingers, dan maakt deze tuin van maar liefst 216 m² jou erg blij. Doe ermee wat jij wil, maar dit betekent dat je veel tuingereedschap nodig hebt. Gelukkig kun jij alles makkelijk opslaan in je aparte berging of garage. Heb je al een mooi project in gedachten?

Kortom, een woning met veel voordelen!

  • Herenhuis in het centrum van Rijssen met veel karakteristieke elementen;
  • Oprit met garage op eigen terrein;
  • Tuin van maar liefst 216 m2;
  • Volledig naar eigen wens in te richten;
  • Je kan dit jaar al verhuizen!

Wil je alle details over deze woning? Bekijk de woning dan hier:

Ben jij enthousiast?

Plan dan een bezichtiging in!

Chat openen
Heb je een vraag?