Column Caza

De column van Caza is geschreven door Theun Brandriet. Theun is verkoopadviseur bij Caza, het adres voor natuursteen, tegels & sanitair. In deze column voorziet Theun jullie van advies en tips over de basis, namelijk materialen kiezen voor je keuken, de vloer én de badkamer.

Ontdek je stijl. Gebruik Pinterest!

Op Pinterest vind je ontelbaar veel inspirerende foto’s van huizen van andere mensen. Verzamel alle foto’s die je aanspreken op je eigen borden. Je kunt ze indelen per ruimte, kleur of materiaal. Deze foto’s kun je gebruiken als je op zoek gaat naar jouw ideale badkamer, keuken of vloer. Zodat ze jou bij de showroom, gericht kunnen helpen met het zoeken van de producten die bij jouw stijl passen,

Zo krijg je altijd een uniek ontwerp!

Pinterest
Caza

Denk na over het (dagelijks) gebruik

Dit klinkt misschien heel logisch, maar het is toch belangrijk om te noemen. Wat ga je in de ruimte doen? Is het er nat of droog? Ligt er vloerverwarming?

Hoe je een ruimte gebruikt – en of je dat alleen doet óf met bijvoorbeeld een groot gezin inclusief labrador – is van belang bij je materiaalkeuze. Het is erg belangrijk om een ruimte ook praktisch te houden, combineer het praktische met het mooi, als je materiaal uitkiest.

Kies iets dat (letterlijk) in de ruimte past

Neem bijvoorbeeld de vloer. Wil je een kleine ruimte groter laten lijken? Ga voor een lichte vloer! Ook grote tegels kunnen een kamer optisch vergroten. Zorg dan wel dat er niet te veel halve tegels liggen. Met een druk patroon lijkt de ruimte namelijk juist kleiner. Warme tinten geven sfeer aan een grote ruimte.

Dus mijn tip: Welke uitstraling wil je in een ruimte?

Vloer
Badkamer

Durf uniek te zijn

Misschien wel de belangrijkste tip: kies wat je zelf mooi vindt en durf uniek te zijn.

Uiteindelijk gaat het om jouw persoonlijke smaak. Neem bijvoorbeeld een mooi marmer keukenblad of een in visgraat gelegde tegelvloer, dit zijn echt unieke eyecatchers in je interieur. Zo geef je jouw huis, jouw stijl.

Bepaal je budget

Geen onbelangrijk onderwerp natuurlijk: wat wil je uitgeven? Er is altijd iets moois te vinden dat binnen je budget past. Keramiek kan een mooi alternatief zijn voor het vaak relatief wat duurdere natuursteen. Zo krijg je toch de sfeer die jij wilt, voor jouw budget.

Maar ook bij een outlet (bijvoobeeld onze TegelOutlet) vind je soms echte parels voor een superscherpe prijs, die precies in jouw ruimte passen.

Budget
Adviseren

Laat je adviseren

Door het vele aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Laat je daarom adviseren. Een goede adviseur brengt jouw wensen, stijl en budget samen. En hij of zij kan je alles vertellen over het onderhoud van bijvoorbeeld jouw vloer of aanrechtblad.

Wij helpen jou met het maken van de beste keuzes voor jouw persoonlijke situatie.

Wil jij goed geadviseerd worden?

En dat adviseren dat doen mijn collega’s en ik graag. Kom langs in onze studio of bekijk eerst eens onze website en social media kanalen. Zien we je snel?

Chat openen
Heb je een vraag?