Column Told You So

De column van oktober is geschreven door Sharon de Jager van TOLD YOU SO. TOLD YOU SO, is de conceptstore van She’s Different, aan de Elsenerstraat 8a in Rijssen, biedt inspirerende items op het gebied van inrichting en aankleding die jouw eigen gezellige kamers een extra boost geven.

De finishing touch

Ik zei het al, je droomhuis is een afspiegeling van al je persoonlijke wensen. Maar vergeet vooral de inrichting niet: hiermee geef je jouw eigen leefstijl de finishing touch. Van kleine decoratieve gimmicks tot een prachtige, opmaat bestelbaar bankstel. Daarmee maak je jouw droomhuis.

Ga voor luxe details

Met mooie details, zoals kaarsen, kun je jouw kamer een luxe uitstraling geven en laten beleven. Denk aan geurkaarsen, zeepjes, buitenkaarsen en geurstaafjes van Ted Sparks, deze zijn een lust voor het oog. Je zou ze bijna in de exclusieve verpakking laten.

De wauw-factor

Ik vind het gaaf als mensen een huis binnen komen en denken: “wauw”. Dit creëer je door jouw eigen stijl echt te laten zien in de decoratie. Hou je van grappig en uniek? Dan val je zeker voor de grappige en unieke gimmicks van Loco Lama, dit is echt helemaal wauw.

Zorg voor een sieraad

Iedereen kent de simpele glazen vaas, maar ook door middel van zo iets simpels als vaas kun je jouw stijl doorvoeren. Er zijn echt te gekke en weergaloze vazen en kandelaars, waar je een plant of bloem in kunt doen. Zo wordt het echt een sieraad in je interieur. Wij zijn fan van één van de eigenzinnigste merken op dit gebied Pols potten.

Adembenemende kunstwerken

Wil je geen groot en opzichtig kunstwerk op de muur, maar hou je van schilderijen? Dan zijn handgeschilderde vazen, van bijvoorbeeld Doortje Ijpelaar, perfect voor jou! Deze unieke eyecatchers, zijn een prachtige toevoeging aan je interieur. Bovendien kun je ze nog een keer ergens anders neerzetten, dit kan doorgaans met een kunstwerk niet.

Kies comfort​

Bovenal moet jouw prachtige interieur, comfortabel zijn. Ik vind echt relaxen op een zalige bank erg belangrijk. Als deze dan ook nog eens perfect past in een interieur, dan is het perfect. Mijn favoriete banken zijn dan ook de zitcombinatie van het merk Bocks Banken, top-comfort en vormgeving.

Ook helemaal enthousiast geworden?

Wij van TOLD YOU SO willen graag onze inspiratie met je delen, zodat jouw droomhuis je eigen gevoel en creativiteit tot zijn recht laat komen. Tot snel, kom lekker kijken en beleven, we heten je van harte welkom!

Chat openen
Heb je een vraag?