Column Kachelspeciaalzaak W.A. ter Harmsel

In maart 2023 hebben we de column van Wichard en Karin van W.A. Ter Harmsel Haarden en Kachels weer up-to-date gemaakt. Ze zijn een vakkundig en gecertificeerd bedrijf die staan voor kennis, vakmanschap en service van sfeervolle gashaarden, elektrische haarden en hoog rendement houtkachels tot CV- installaties. Zij hebben hun jarenlange kennis gebundeld en zes concrete situaties voor je in kaart gebracht, want voor iedereen is een kachel mogelijk. Je leest het goed, geen tips, maar een situatie waar jij je misschien in kunt vinden. Wij hebben er zin in! Want wie wil er nou niet genieten van een mooi vuurtje?

Directe warmte binnen handbereik

Je geniet heerlijk van je kachel, maar je wilt in de toekomst je huis gasloos maken of je bouwt een nieuw huis dat gasloos is. Hier is uiteraard ook een oplossing voor : een elektrische kachel of haard. Deze kachels werken zoals het zegt: op elektriciteit. Deze haarden hebben een prachtige uitstraling en geven ook warmte, en zo kunt u toch genieten van een mooi haardvuur.

Van water naar vuur

Een waterdamp haard is één van de meest realistische elektrische haarden van dit moment. Het heeft een fascinerend vuurbeeld met levensechte houtdecoratie en het verlichte gloei bed geven een rijk en vol haardvuur. Een toekomstbestendig alternatief voor een mooi haardvuur.

Ter Harmsel

Het ultieme gevoel van een kachel

Wil je de complete beleving van een kachel? Ga dan voor een houtkachel. De geur, de beleving van het houthakken én het magische effect van de vlammen, alles komt samen. Denk je dat dit alleen mogelijk is voor een traditionele kachel? Nee hoor! Van inbouw tot vrijstaand, van klassiek tot modern. De echte houtkachel is er in verschillende stijlen.

Bij W.A. Ter Harmsel leggen we altijd uit hoe je de kachel moet aansteken, zodat je optimaal kunt genieten en je buren ook geen last hebben van de kachel.

Weinig ruimte en optimaal genieten van de warmte

Heb je beperkte ruimte maar wil je toch een kachel? Dan is een vrijstaande kachel de beste optie. Je hoeft geen rekening te houden met de ombouw, alleen met de kachel zelf. Dus ook in een relatief kleine kamer of in een appartement is een kachel mogelijk. Een ander voordeel van een vrijstaande kachel is dat de warmte zich aan alle kanten kan verspreiden, waardoor er meer warmte de kamer in straalt.

vrijstaande kachel
Faber-e-Matrix-800-500-ST_By-Day[1]

Voor elke kamer een mogelijkheid bij W.A. Ter Harmsel

Kies wat je zelf mooi vindt en durf uniek te zijn. Uiteindelijk gaat het om jouw persoonlijke smaak. Zo geef je jouw huis, jouw stijl. Wij kunnen jou hier uiteraard in adviseren samen met onze interieurbouwer, om zo jouw wens te realiseren. Kom langs in onze showroom en laat je adviseren.

Gemak en toch optimaal genot!

Het gemak van een gaskachel. Geen uren houthakken, maar met één druk op de knop kun je genieten van een mooi en realistisch vuurbeeld. Bovendien is het een veilige manier van branden dankzij het gesloten systeem. Ook in deze situatie kan men gaan voor gasloos door de haard op propaan te laten branden, zo geniet je toch van een heerlijk haardvuur.

Weten welke mogelijkheden jouw huis heeft?

Wij zijn specialist in kachels, haarden en schouwen op maat. In dit familiebedrijf staan drie generaties kennis en vakmanschap garant voor kwaliteit en service in sfeerverwarming. Het plaatsen en aansluiten van de kachel doen we bij W.A. Ter Harmsel altijd zelf, zodat we zeker weten dat dit goed gebeurt. Herken je één van de situaties en wil je de mogelijkheden voor een kachel in jouw huis weten? Kom dan langs in onze showroom aan de Haarstraat 66 in Rijssen. We helpen je graag jouw thuis te creëren doormiddel van de ontspannende effecten van vuur. 

Chat openen
Heb je een vraag?