Column Seets

De column van November is geschreven door Bert Alferink van Seets B.V. Seets is een kleinschalig interieurbouwbedrijf met enthousiaste vakmensen. Met veel passie en liefde voor het vak en de jarenlange ervaring, gaan zij geen uitdaging uit de weg.

Begin bij de basis

Een goede basis en van essentieel belang voor jou en je woning. Eenheid en rust en harmonie creëren is echt een kunst. Verzamel foto’s en items die jij mooi vindt, maak een moodboard voor jouw huis en laat je inspireren door woonwinkels en interieurmagazines. Zo ontstaat er een mooi beeld van jouw woonwensen.

Rust en klasse

De kozijnen zijn trend gevoelig, wij gaan voor trend en tijdloos. Door alle kozijnen en binnendeuren in een antraciet kleur te schilderen straalt de woning rust en klasse uit.

Kies hoge plinten

Kies voor een zo hoog mogelijke plint, zo rond de 18 a 22cm hoog. Dat geeft ook voor een oude woning, met een relatief laag plafond, het effect dat de wand veel hoger is, dus het creëert een ruimtelijk effect.

Aardetinten

Laat muren, als het budget het toelaat, sausklaar stucen. Kies voor een zuiver witte of een mooie zachte pastel kleur en combineer dit met warme aardetinten. Samen met de antraciet kozijnen geeft dit het geheel een chique uitstraling.

Eenheid in materiaal

Mooi is dat ook de kasten en een badmeubel in dezelfde materialen als de keuken gerealiseerd kunnen worden. De eenheid in het materiaal creëert rust in je woning.

Restyle je keuken

Wanneer je een mooie woning gekocht hebt en de keuken voldoet aan je wensen, maar deze heeft niet de gewenste kleur of look. Dan kun je ook kiezen voor nieuwe deurtjes en lades en misschien een nieuw blad. Met het restylen heb je weer een top keuken en bespaar je optimaal.

Pimp je binnendeuren

Pimp je oude board binnendeuren. Het is heel simpel en het heeft een mooi design effect. Een board binnendeur voorzien van een freesnaad in het midden, in de lengte van een deur wekt de indruk dat deze uit twee brede planken bestaat. Dat creëert lengte en geeft het een moderne uitstraling.

Met deze 7 tips maakt van jouw huis een thuis

Heb je een woning op het oog, of wil je je huidige woning verbouwen? Wij maken op basis van jouw plan een 3D ontwerp van de verbouwing en geven je direct een overzicht van de kosten. Het liefst denken we vanaf het begin van de verbouwing met je mee. Zelfs al voordat de installateur en stukadoor aan het werk gaan. Zodat alle lichtpunten en stopcontacten volledig op je interieur zijn afgestemd. Door samen deze details door te voeren, zorgen we ervoor dat na de verbouwing alles klopt.

Chat openen
Heb je een vraag?