Energielabel met Daan

Energielabel met Daan

Vraag nu jouw energielabel aan mét Daan

Wij regelen het energielabel voor jouw huis!

Met een energielabel weet jij hoe duurzaam jouw huis is. Naast dat een energielabel is verplicht als je jouw huis verkoopt. Is het ook interessant om te weten hoe je nog kunt verduurzamen én voor de potentiële kopers van jouw huis. Een energielabel heeft veel voordelen. Wat minder voordelig is het aanvragen van een energielabel. Er zijn veel partijen, met verschillende prijzen en voordat je aan de beurt bent, ben je maanden verder. 

Daarom gaan wij je helpen. Wij regelen het energielabel voor jou!

Een samenwerking met:

Geboadvieslogo

Hoe werkt het?

Vraag je energielabel aan

Wij regelen het hele traject voor jou. We maken de afspraak met de energieadviseur. Hiervoor werken we samen met Gebo, een lokale erkende deskundige.

Gebo advies komt langs

De inspectie wordt dus uitgevoerd door Gebo Advies. De energieadviseur voert een energieprestatie advies uit. Dit is conform de ISSO82.1 dus gecertificeerd.

Binnen 5 werkdagen een label

Gebo werkt het adviesrapport uit. Wil je ook verduurzamingsadvies? Dat kan ook! Binnen vijf werkdagen heb jij de energielabel binnen

Vraag en antwoord

Waarom een energielabel

Kosten besparen

Het belangrijkste verschil is dat een aankoopcoach hulp biedt op afstand en niet met je meegaat naar bezichtigingen en de eindinspectie. Met Mijn Aankoopcoach kies je voor professionele hulp op afstand.

Hoe lang is een energielabel geldig?

Data en kennis

Het biedingsadvies bepalen wij op basis van relevante en belangrijke data. Denk aan recent verkochte woningen, de vraag en behoefte naar het type woning, locatie van het object, bouwjaar en staat van onderhoud.

Is er ook een energielabel voor bedrijven?

Jouw aankoopcoach

Je wordt geholpen door een persoonlijke aankoopcoach die beschikt over de nodige markt- en juridische kennis. Daan en Jill gaan jou helpen aan je (volgende) woning!

Wij regelen het energielabel voor jouw huis!​

Energielabel Aanvragen

Schrijf je in met dit formulier

We nemen altijd eerst telefonisch contact met je op!

Start Aankoopcoach

  • Mijn Aankoopcoach

    Maak hieronder een wachtwoord aan voor je persoonlijke Aankoopcoach account
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.