Jouw huis, een thuis – Woontrends

Woontrends

In de serie jouw huis een thuis, laten wij jou elke keer een aantal huidige trends zien. Hiermee kun jij inspiratie opdoen en van jouw huis een thuis maken. Alle trends van dit moment laten we voorbij komen. 
 
Woonkamertrend - Hout

Woonkamertrends

Houtkleuren

In de woonkamer worden steeds vaker lichte houtsoorten gebruikt. Dit komt omdat hout een luxe uitstraling heeft en het past bij een stoere industriële woonstijl. Ook zorgt hout in het interieur voor rust en ruimte. Zo wordt er een meer Scandinavisch gevoel gecreëerd.

Woonkamertrends

Blauwe kleuren

Blauw is een koele kleur, maar creëert ook rust in huis. De kleur wordt geassocieerd met de lucht of een duik in de zee of het zwembad. Vooral de diepblauwe muren zijn de herfst enorm in trek. Hier worden dan accessoires bij toegevoegd in verschillende blauwe kleuren.
Woonkamertrend - Blauw
Woonkamertrend - bohemian

Woonkamertrends

Bohemian stijl

Ook de Bohemian stijl is weer terug dit jaar. Bij deze stijl gaat het voornamelijk om de aankleding. Een mooie rietenmand, kussen met een bruine drukke print of een groot vloerkleed maakt jouw woonkamer helemaal af.
 
Wees vooral niet bang met het toevoegen van accessoires, alles wordt geaccepteerd door deze stijl. Een old school surfplank, een buitenlands muziekinstrument of bijzondere klederdracht aan de muur: het kan en mag allemaal!

Badkamer-trends

Gekleurde kranen

Kranen met warme, matte en bonte kleuren spelen dit jaar de hoofdrol. Dit is een echte eye catcher van jouw wastafel of waskom. Met gekleurde kranen kun je een echte persoonlijke touch geven aan jouw badkamer.
 
Laat het traditionele chroom links liggen in 2021 en denk bijvoorbeeld aan een mat zwarte of gouden kraan.
Badkamertrend - gekleurde kranen
Badkamertrend - hout

Badkamer-trends

Houtkleuren

In de woonkamer zagen we het ook al terugkomen. Maar ook in de badkamer komen de houtkleuren weer terug. De gezellige, warme sfeer die je creëert doormiddel van houtkleuren.
 
Voornamelijk mangohout en steigerhouten meubelen worden veel gebruikt in de moderne badkamer. Deze kleuren geven een rustige en warme uitstraling. 

Badkamer-trends

Speelse elementen

Terug van weggeweest, is het marmer dat je nu weer veel terug vindt in de badkamers van nu. De unieke uitstraling van een marmerenblad geeft een speelse uitstraling. Het is makkelijk schoon te houden en geeft een luxueuze touch aan je badkamer.
 
Om nog meer speelse elementen in de badkamer te verwerken zien we dat er veel ronde vormen worden gebruikt. Geen rechte waskommen en spiegels maar voornamelijk in ovale of ronde vormen.
Badkamertrend - marmer

Wil je nog meer trends zien?

Vond je deze trends leuk en wil je meer trends zien of trends van bijvoorbeeld een slaapkamer of keuken? Laat het ons weten!

Chat openen
Heb je een vraag?