Vacature hypotheek – en verzekeringsadviseur

Heb jij ervaring als hypotheekadviseur en wil je graag meer vrijheid en verantwoordelijkheid? Ben je spontaan, precies en enthousiast en wil je werken in een gedreven, vrolijk en toegankelijk team? Dan ben jij dé hypotheek- en verzekeringsadviseur die wij zoeken!

Precies, commercieel en boordevol energie!

Heb jij ervaring als hypotheekadviseur en wil je graag meer vrijheid en verantwoordelijkheid? Ben je spontaan, precies en enthousiast en wil je werken in een gedreven, vrolijk en toegankelijk team? Dan ben jij dé hypotheek- en verzekeringsadviseur die wij zoeken!

Waar ga je werken?

Laten we beginnen bij ons kantoor. Want wij zijn een frisse wind in de financiële wereld. Mijn Financieel Advies is een laagdrempelig, persoonlijk en gezellig bedrijf. We werken samen met onze collega’s van Daan Makelaars. Door simpel, duidelijk en laagdrempelig te blijven helpen we iedereen aan een passende hypotheek en woning.

Wat ga je doen?

Je gaat samen met Marcel, maar ook zeker zelfstandig, aan het werk. Je adviseert onze klanten en helpt ze om de beste hypotheek af te sluiten. Tijdens de gesprekken luister je aandachtig, leer je de klanten beter kennen en vertel je enthousiast over alle mogelijkheden.

Dan ga je aan de slag! Je werkt de offerte uit, overlegt met de hypotheekverstrekkers, werkt samen met Annerieke en Jill en zorgt ervoor dat alles goed wordt aangeleverd. Daarbij hou je de klant goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen. Jij doet er alles aan om van het hypotheektraject een succes te maken. En geloof ons, dan krijg je vaak wat lekkers van blije klanten!

Daarnaast ondersteun je Amber, onze verzekeringsadviseur. Je helpt onze klanten met het afsluiten van de verzekering voor hun woning en de andere schadeverzekeringen. Zo kunnen we onze klanten volledig helpen.

Gave en afwisselende baan toch? Maar met wie ga je werken? We stellen ons even voor:

Wat vragen we van jou

  • Je bent enthousiast, precies en commercieel.
  • Je hebt een hbo-diploma of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
  • In het bezit van WFT Hypotheken. Heb je ook WFT Particulieren? Dan is dat mooi meegenomen!
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in financieel advies.
  • Je bent 24 tot 32 uur beschikbaar.
  • Vind je het geen probleem om af en toe ’s avonds te werken? Top! Wij willen zo flexibel mogelijk zijn voor onze klanten en voor jou!
  • Je zit boordevol nieuwe ideeën ter verbetering en voor commerciële activiteiten. Er valt nog zo veel te doen!
  • Maar bovenal ben je secuur, oplettend en ga je door het vuur voor je klanten.
  •  

Wat kunnen wij je bieden?

Een gouden plekje in een enthousiast team, we zijn ambitieus en zetten ons iedere dag voor de volle 100% in. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en de vrijheid om je eigen agenda in te delen. Uiteraard krijg je een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Maar bovenal mag jij, in overleg met ons, je eigen secundaire voorwaarden bepalen.

Omschrijven we jou in deze vacature en wil jij je iedere dag voor de volle 100% inzetten? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar: [email protected].  

Chat openen
Heb je een vraag?